Docenten

Jens

Hoi! Ik ben Jens, ik ben 27 jaar oud en ik geef drumlessen in de Meern. Zelf drum ik sinds ik 10 jaar oud was. Het plezier dat ik zelf had toen ik drumles had wil ik graag doorgeven aan de drummers die bij ons komen lessen. 

Dagelijks breng ik uren door op een drumkruk, de ene dag op een podium, de andere in de opnamestudio, en dus ook in ons drumlokaal in de Meern. Ik speel onder andere in de bands TESSEL, LUCAS, Gildor, Kubilay Kaya en Celebrity Hot Tub Party. Die muziek varieert van Indie Pop, tot Hiphop tot Jazz. 

In de drumlessen gaan we alle muziek leren spelen die je leuk vind, en ook stijlen die je misschien nog niet zo goed kent! We werken uit lesboeken waarin alle soorten ritmes voorbij komen. Ik help je met de goede technieken en zorg voor een dosis inspiratie en tips om er in de week tussen de lessen zelf mee te oefenen. 

Marc

Hoi, ik ben Marc en ik ben 23 jaar oud. Toen ik jong was begon ik op alles te slaan wat maar in de buurt was, maar gelukkig mocht ik al heel snel op drumles. Daar heb ik van alles geleerd en dat wil ik nu graag ook aan jou leren! Funk, pop, latin, jazz, metal. Noem maar op en we gaan er aan werken!